Josephine Stern - mäklare i Stockholm Södermalm

För mig har alltid det viktigaste varit att leverera hög kvalité och engagemang i alla mina affärer. Jag drivs av att hjälpa kunder och överträffa dina förväntningar! En fastighetsaffär är för de flesta kunder en av de största affärerna i livet, och därför är det viktigaste för mig som fastighetsmäklare att mina kunder ska känna att jag är tillgänglig, driven och en trygg punkt att luta sig emot under hela processen. Söker du en mäklare som är driven, engagerad med fokus på dig som kund, kontakta gärna mig om du behöver en värdering, är nyfiken på marknaden eller behöver någon att bolla idéer med!

Josephine Stern - mäklare i Stockholm Innerstad

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Josephine Stern, mäklare i Stockholm Södermalm
Josephine Stern

Fastighetsmäklare

Talar: Svenska, English
Mina kollegor på Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.