Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Svårt att välja när du ska sälja?

Att hitta rätt mäklare som får uppdraget att sälja din lägenhet är ett tufft jobb. Det finns många jätteduktiga mäklare men också många mindre bra. Det bästa du kan göra är att bjuda hem några stycken och jämföra. Det är bra mycket mer än arvodet som skiljer oss mäklare åt.

Saker man bör ta reda på om sin mäklare:
TILLGÄNGLIGHET – Kommer mäklare att vara tillgänglig för både dig och ev spekulanter?

ARGUMENTATION – Hur duktig är mäklaren på att argumentera? En riktigt duktig mäklare klarar av att driva budgivningen så att mäklarens arvode som kanske var lite dyrare ändå lönar sig i längden för säljaren.

VISNINGEN – En bild säger kanske tusen ord men det räcker inte när någon ska betala flera miljoner. Kommer mäklaren stå i ett hörn och vänta på att spekulanterna ställer frågor eller tar han aktivt kontakt och visar på detaljerna som gör just din bostad extra speciell?

HEMSIDAN – 93% av allt surfande sker idag på mobilen. Har mäklaren en hemsida och bilder som är anpassade för både mobilsurf, tablets och vanlig desktop?

KAPITALVINSTBERÄKNING - Hur erfaren är mäklaren på att upprätta kapitalvinstberäkning efter avslutad försäljning? Välj en mäklare som inte ser sitt jobb avslutat efter tillträdet utan som är med även när det är dags för att deklarera. Det finns 1000-tals kronor att spara om man är duktig på kapitalvinstberäkningen.

Aktuella försäljningar
Visa alla 32
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering