Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Mäklarhuset Marknadsföring

För att lyckas väl med din försäljning så finns vi där spekulanterna finns och vi arbetar ständigt för att hitta nya kanaler. Idag når vår annonsering ut till både aktiva och passiva bostadssökare på marknaden - häng med nedan så ska vi förklara hur!

Hos oss syns du bäst och mest

Vi finns bland annat på:
Hemnet - Sveriges största bostadsportal.
Blocket Bostad - Samma upplägg som Hemnet och skiljer sig från "vanliga" Blocket genom att det bara är mäklare som får annonsera här.
Booli - Bostadsportal som i storleksordningen är ungefär lika stora som Blocket Bostad.
Sociala medier - Facebook, Instagram och Twitter.

De flesta av nämnda kanaler når de aktiva bostadssökarna, de som aktivt söker en ny bostad, utöver dessa finns det även de som kallas passiva bostadssökare. Mer om passiva bostadssökare och hur vi når dem presenteras i nästa stycke.

Utöver vår digitala marknadsföring sker vår marknadsföring även lokalt. Vi har stans kanske bästa skyltläge, med 15 meters skyltfönster längs med gågatan i Hudiksvalls centrum! Här visar vi upp samtliga av våra objekt på led-belysta skyltar i A3-format.
Vidare har vi så även en monter med två 75" monitorer inne på gallerian Guldsmeden som visar upp våra objekt inför shoppingglada besökare.
Sist men inte minst har vi en utställning på Nordea och ett av Handelsbankens skyltfönster för visning av våra objekt.

Ska man synas mer än på Hemnet?

För vår del är svaret självklart. Ja!

Hemnet är en riktigt bra marknadsplats för bostadsmarknadsföring. Man har bra sökfunktioner, tydlig struktur på annonser och man kan lätt söka sig fram till det område man alltid längtat till eller till sin drömbostad på fem rum och kök i centrum. Med andra ord, man hittar det man söker. Aktivt.

5% av Sveriges vuxna befolkning uppskattas söka bostad aktivt (källa, Hittahem/Bonnier). Medan 30% av samma målgrupp kan tänka sig att köpa om rätt bostad dyker upp. För att nå dessa 30% erbjuder vi två unika tjänster - Smart Social och Smart Digital.

Smart Social - Är en datadriven tjänst som bygger på remarketing genom Facebook, Instagram och Twitter. Vi använder kontrollerade algoritmer för att i realtid optimera annonseringen till personer som är i ett mer troligt köpläge än andra. Bostadsannonsen visas för personer som visat intresse för bostäder i ditt område, men även för tvillingmålgrupper som liknar de som redan visat intresse för bostaden.

Smart Digital - Fungerar på liknande vis som Smart Social, kanalerna är dock en helt annan. Här når man ut genom Bonniers nyhetsportal Expressen, i mobilen. Med 4,5 miljoner unika besökare per vecka är Expressen den mest exklusiva sida som vi har tillgång till!

Vi pratar gärna mycket och länge om vår marknadsföring - Välkommen in över en kopp kaffe!

Hudiksvall

Storgatan 29
824 30 Hudiksvall

Måndag-torsdag 9.00-17.00
Fredag 9.00-16.00
Lunch 11.30-12.30

Aktuella försäljningar
Visa alla 28
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering