Erika Thunell - mäklare i Vemdalen

Jag är född och uppvuxen i Vemdalen och älskar att bo här. På fjället eller i skogen trivs jag som bäst. Gärna tillsammans med mina hundar, antingen på ett par längdskidor eller ute på älgjakt. Enligt mig har alla årstider sin speciella charm här i fjällen. Att jag nu får möjligheten att förmedla bostäder till fler som trivs lika bra som mig här tycker jag är fantastiskt roligt!

Bred kompetens

Vi jobbar ihop som ett team här på Mäklarhuset Vemdalen, för att ge er så bred och tillgänglig service som möjligt. På kontoret säljer vi allt ifrån bostadsrätter till tomter. Min tidigare bakgrund i skogsbranschen med en skogsmästarexamen i bagaget gör att jag även kommer att kunna hjälpa er att förmedla skogs- och jordbruksfastigheter.

Som person är jag lugn, trygg och lyhörd.

Genom hela försäljningsprocessen vill jag att ni skall känna er lugna och trygga med mig som mäklare. Mitt mål är att både säljare och köpare skall känna sig nöjda efter avslutad försäljning. Kontakta mig gärna för en värdering, ett förutsättningslöst möte eller om du vill ha tips eller råd om bostadsmarknaden.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Erika Thunell Fastighetsmäklare
Erika Thunell

Fastighetsmäklare

Kontor: Vemdalen
Talar: Svenska, English
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.