Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Att bo i Åre kommun

Att bo i Åre

Åre är ett mycket trivsamt område och en kommun med ett stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar på behändigt avstånd från Östersund samt Trondheim i Norge.
Åre kommun består av Järpen som är centralorten och flera mindre byar såsom Duved, Undersåker, Mörsil, Mattmar och Kall.

Åre är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns många dagis, förskola och grundskola samt ett gymnasium i Järpen. I Åre by finns ett gott utbud av butiker, mataffärer och matställen. Här finns också apotek, bank och vårdmottagning samt ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. fotboll, skidåkning, segling, m.m.

Runt om i Åre kommun finns flera mindre badsjöar. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, motionsspår, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt. Åre inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker omgivning.

Välkommen till din lokala mäklare i Åre!

Åre

Stationsvägen 13,
837 52 Åre

Kontorets öppettider är vardagar kl. 09:00 - 17:00 med lunchstängt mellan kl. 12:00 - 13:00

Områden

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på våra senaste försäljningar i Åre kommun.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering