Din mäklare på Essingeöarna

Mäklarhuset EssingeöarnaBesöksadress

Köpsvängen 8 168 67 Stockholm

På vårt mäklarkontor på Lilla Essingen, Stora Essingen arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Lilla Essingen, Stora Essingens bostadsmarknad. Som fastighetsmäklare tycker vi det är viktigt att man ser att varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang och guidar dig med trygg hand genom hela processen. Detta är en av anledningarna till att vi har så pass många nöjda kunder som återkommer till oss och även rekommenderar Mäklarhuset till vänner och bekanta.

Vare sig du vill ha rådgivning inför kommande renovering, veta hur du kan höja värdet på din bostad eller vill ha hjälp inför att köpa bostad så är du välkommen att kontakta oss! Oavsett om du vill köpa eller sälja så finns våra mäklare i Lilla Essingen, Stora Essingen här för dig.

Vi är flera mäklare som tillsammans har lång erfarenhet och väldigt god lokalkännedom. Med personligt engagemang och de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

Som din mäklare på lilla Essingen och stora Essingen blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare. Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst.

Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar våra mäklare på lilla Essingen och stora Essingen ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Våra fastighetsmäklare kan lilla Essingen och stora Essingen

Söker du en duktig fastighetsmäklare på Lilla Essingen, Stora Essingen så har du kommit rätt. Vi arbetar lokalt och är experter på bostadsmarknaden i Lilla Essingen och Stora Essingen.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad på lilla essingen och stora essingen finns Mäklarhuset här som en trygg rådgivare genom hela bostadsaffären. När du bokar ett möte med någon av oss fastighetsmäklare på lilla och stora essingen så erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret på lilla och stora essingen drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på lilla essingen och stora essingens skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

Vare sig du ska sälja villa, bostadsrätt, fritidshus, lägenhet så är vi rätt val för dig!

Kostnadsfri värdering

Inför en försäljning så berättar vi gärna om hur vi kan sälja din bostad på Lilla och Stora Essingen till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa. När du bokar ett möte med någon av oss på lilla essingen samt stora essingen så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering!

Återkommande kunder

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra mäklare, likväl som det kan vara svårt att hitta en bra hantverkare. När man hittat en duktig fastighetsmäklare så ska man hålla hårt i sin kontakt.

Ett bevis på att vi är duktiga är att vi har så pass många återkommande kunder. Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare långsiktigt.

Vi älskar Lilla och Stora Essingen och vår målsättning är att våra kunder ska älska oss och våra fastighetsmäklare!

Letar du en mäklare på Lilla Essingen och Stora Essingen

Letar du efter en mäklare på Lilla Essingen, Stora Essingen? Då är Mäklarhuset Essingeöarna det självklara valet för dig. Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter.

Våra mäklare har gedigen erfarenhet av bostadsaffärer på Lilla och Stora Essingen. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter.

Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Kontakta din lokala mäklare i Lilla och Stora Essingen idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Varmt välkomna Mäklarhuset Essingeörna!

Mäklaruhset Essingeöarna


Kundrecensioner

5

Väldigt trevligt bemötande genom hela säljprocessen ☺️
Elin Lyrfors
Världens bästa arbetsplats! :)
Linn Johansson
Fantastisk service, hjälpsamma mäklare och good vibes only hela vägen med Mäklarhuset!
Jonas Mattsson

Hitta till oss


Mäklarhuset Essingeöarna Köpsvängen 8 168 67 Stockholm

Öppettider


Öppettider:
Mån 08.00-18.00
Tis-tors 08.00-17.00
Fre 08.00-16.00

Boka fri värdering


Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare på Lilla Essingen, Stora Essingen och Fredhäll idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.