Din mäklare i Göteborg

Mäklarhuset GöteborgBesöksadress

Besök/kontakt: klicka på kontor nedan.

Letar du mäklare i Göteborg? Våra kunniga mäklare hittar du på flera kontor i Göteborgsområdet. Vi ser varje bostadsaffär som unik och erbjuder personlig service med högt engagemang. Oavsett om du vill köpa eller sälja bostad i Göteborg med omnejd, finns våra mäklare till hands och guidar dig med bred kunskap och högt engagemang. Hos oss är det dina önskemål och behov som står i fokus – och våra mäklare jobbar passionerat för att möta dem. Vi hjälper dig att förverkliga din bostadsdröm.

Våra fastighetsmäklare kan Göteborg

Våra fastighetsmäklare stor lokal kännedom och goda kunskaper om bostadsmarknaden i Göteborg. Vi har koll på allt från kvadratmeterpris, till de bästa skolorna, de mysigaste restaurangerna, nöjen, idrott och lite till. Alla vi som arbetar på Mäklarhuset älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en mäklare. Våra fastighetsmäklare står för stort engagemang och personlig kontakt, god service med fullt fokus på dig och din affär.

Med Mäklarhuset som din mäklare i Göteborg får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige. För dig som funderar på att köpa en ny bostad, har vi ett kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad!

Vi förmedlar och värderar alla slags fastigheter, bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, gårdar, skogsfastigheter, tomter. Även kommersiella fastigheter såsom hyreshus, industribyggnader, köpcentrum, lager mm. Kontakta din lokala mäklare i Göteborg om du har frågor om bostadsmarknaden eller om du vill ha en värdering på din bostad. Vi finns här för dig!

Mäklaruhset Göteborg
Mer från oss


Hitta till oss


Mäklarhuset Göteborg Besök/kontakt: klicka på kontor nedan.

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.