Elis Gustafsson - mäklare i Kalmar/Torsås

5 av 5 i betyg på Reco (9 omdömen)

Genom ett starkt personligt engagemang och ett stort driv, är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar i varje bostadsaffär.

Trygghet

En bostadsaffär handlar om starten av något nytt. Ett nytt kapitel i boken som heter “livet”. Att för mig som mäklare få hjälpa dig med den här processen är för mig ett mycket ärofyllt uppdrag! Därför är det av stor vikt för mig att du ska känna dig trygg under hela processen!

Vem är jag?

Om jag inte jobbar så spenderar jag antingen min tid i vackra Slakmöre tillsammans med nära och kära eller framför någon fotbollsmatch och då helst en där Liverpool spelar i.

Vad hjälper jag dig med?

Om du går i säljtankar, funderar på vad värdet av din bostad är eller har andra frågor som rör dig och din bostadssituation, är du varmt välkommen att kontakta mig!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Elis Gustafsson Fastighetsmäklare
Elis Gustafsson

Fastighetsmäklare

Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Kalmar / Torsås har 4,9 av 5 i betyg

Läs våra 72 omdömen
Mina pågående försäljningar

Visa fler