Adam Meyner - mäklare i Uppsala

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (12 omdömen)
4,8 av 5 i betyg på Reco (17 omdömen)

Jag älskar mitt arbete och drivs av möjligheterna att göra en så bra affär som möjligt för alla parter!

Trygghet och vägledning

För många människor är en bostadsaffär den största affären man gör i livet. Att som mäklare vägleda mina kunder genom den processen är något jag är stolt över och som jag tar på största allvar. Därför är det av stor vikt att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna genom hela processen.

Organiserad och noggrann

För att inte lämna något åt slumpen arbetar jag organiserat och noggrant. Jag har ett gott öga för detaljer och kan på så sätt effektivisera försäljningen, något som kan vara avgörande på en svårsåld marknad. Att jag är lättillgänglig och punktlig är för mig en självklarhet.

Ärlighet varar längst

Jag är alltid objektiv i mina bedömningar. För dig som säljare berättar jag vad du kan förvänta dig i form av försäljningspris och tidsplan, utifrån det agerar jag sedan i min kontakt med presumtiva köpare.

Långsiktighet

Jag är en väldigt engagerad och personlig mäklare. Min målsättning är att genom hög servicenivå och fullt fokus på de uppdrag jag anförtrotts, skapa långsiktiga relationer som i sin tur leder till återkommande kunder, samt att du vill rekommendera mig till personer i din omgivning.

Tillgänglighet

Jag är tillgänglig i hög grad. Alltid kvick på telefonen och mejlen, nästan oavsett tid på dygnet. Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så kan vi prata i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Du kan även kontakta mig om du har frågor om marknaden eller är intresserad av en värdering. Ser fram emot att höra från dig!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Adam Meyner Fastighetsmäklare
Adam Meyner

Fastighetsmäklare

Kontor: Uppsala
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
4,8 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Uppsala har 4,8 av 5 i betyg

Läs våra 1607 omdömen
Mina kollegor på Mäklarhuset Uppsala