Din mäklare i Sundbyberg

Mäklarhuset SundbybergVåra mäklare som arbetar i Sundbyberg jobbar här för att vi verkligen älskar Sumpan. Precis som våra kunder så uppskattar vi Sundbyberg som verkligen har vuxit till en stad med allt man kan önska sig, det är dessutom otroligt nära till Stockholm city. Om du letar efter en mäklare som verkligen kan Sundbyberg så kan du nu sluta leta. Vi har koll på allt från kvadratmeterpris, till de bästa skolorna och de mysigaste restaurangerna. I så gott som varenda bostadsrättshus har vi varit och sålt eller värderat en bostad. Därför bör vi vara det självklara valet för din bostadsaffär i området.

Vårt mål är att du som kund skall bli nöjd med din bostadsaffär och för att säkerställa detta så arbetar vi mycket med att utveckla oss själva och varandra för att alltid vara i framkant. Detta gör vi genom att utbyta information och erfarenheter med våra kollegor eller något av våra andra 25 lokalkontor i Stockholmsområdet. Likväl som vi kan ta en löptur runt Lötsjön för att alltid vara på tårna och i god form för att möta våra kunders höga krav.

Kostnadsfri värdering

Står du i startgroparna inför en försäljning så tycker vi att du ska höra av dig till oss för att börja med en kostnadsfri värdering. När vi väl är på plats så presenterar vi gärna oss närmare och berättar om varför Mäklarhuset Sundbyberg är rätt val för dig när du ska hitta rätt mäklare.

Vi har lång erfarenhet av att sälja lägenheter, radhus och villor i Sundbyberg, Duvbo, Ursvik, Järvastaden, Ör, Lilla Alby , Rissne samt Brotorp. Vi kan allt om varje kvarter och gata och vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i Sumpan.

Att köpa eller sälja bostad är för de flesta en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Vi ser att varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara en trygg process för både köpare och säljare och samtidigt lönsamt för dig som säljare.

En heltäckande tjänst

Vare sig du har en nyrenoverad bostad, en bostad med renoveringsbehov eller kanske ska det är ett dödsbo som ska säljas så har vi en heltäckande mäklartjänst för dig. Vi har goda samarbeten med stylingföretag som hjälper dig att framställa bostaden på absolut bästa sätt. Våra mäklare kan också guida dig om du står inför att renovera din bostad. Vilka renoveringar är lönsamma att göra och inte? Det har vi svaret på! Kontakta oss idag för en kostnadsfri rådgivning.

Kan man anlita en mäklare hos Mäklarhuset Sundbyberg som kan annat språk än svenska?

Alla våra mäklare talar utmärkt svenska men utöver det så kan alla även engelska.
Hos oss på Mäklarhuset Sundbyberg så har vi mäklare som förutom svenska även kan tala engelska, spanska, arabiska, assyriska, syrianska, turkiska, kurdiska samt urdu och pashto.

Mäklaruhset Sundbyberg


Mäklare & medarbetare


Amanda Fernqvist

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Michaela Egestål

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Basit Malik

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu.

Kundrecensioner

4,9

Really happy about the whole process that was led by Jonas. Really smooth!
Mikołaj Rejterowski
Emil Andersson är super trevlig och härlig person och erbjuder bra service. Bra bemötande och väldigt tydlig med information. Han håller en uppdaterad vid varje process. Rekommenderar honom starkt! Vid nästa sälj och köp kommer jag att vända mig till Emil. 😊
Daniela Vujic
Hevre var både hjälpsam och proffsig genom hela processen. Jättenöjd och skulle utan tvekan välja att sälja med honom igen!
mathias norrbäck
Hevré har haft ett öppet och trevligt sätt vilket har gjort det lätt att få en bra kontakt med honom. Det gäller visning av det aktuella objektet såväl som genomförande av köpet. Bra och sakligt förklarande av dokuments uppbyggnad och innehåll.
Leif Skogström
Jag kan varmt rekommendera Mäklarhuset i Sundbyberg! Jag köpte min bostad via Hevrê Yildiz, en fantastisk person och mäklare. Han höll mig uppdaterad under hela processen & överträffade mina förväntningar. 5 stjärnor rakt igenom från mig!
Sebbe Bargot
Sålde med Hevrê Yildiz. Han var superbra genom hela försäljningsprocessen, han förklarade tydligt varje steg och var lyhörd på mina önskemål och frågor. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar alla att anlita Hevrê som mäklare!
Emma Edling
Mäklaren Hevre Yildiz var professionell och alltid närvarande i hela flödet från första möte till kontraktsskrivning, trots tuffa förutsättningar på en kall marknad i slutet av 2023, så gick vi i mål.
John Farrugia Andersson
Anlitade Mäklarhuset och Hevrê Yildiz för att sälja min lägenhet och måste säga att trots sommar och att marknaden både är oerhört sval och att alla bopriser är på väg ner så lyckades han snappa upp ett helt gäng intressenter som inte bara var intresserade utan även villiga att lägga bud innan visning. Hevrê höll oss bra uppdaterade om marknadsläget och vi lyckades till slut sälja till vårt accepterade pris innan öppen visning precis som han sa att han nästan alltid lyckats med. Kan inte annat än rekommendera honom som mäklare!
Mikael Gagnert
Hevre’ har visat stort engagemang, kompetens och driv vilket bidragit till ett smidigt och snabbt avslut på försäljningen av vår lägenhet.
Helena Widell
Hevrê är en exceptionell fastighetsmäklare som gjorde försäljningen av min lägenhet i Bromma till en fantastisk upplevelse. Jag uppskattade det så mycket. Hevrês utmärkta kommunikationsförmåga, marknadskunskap och förhandlingstalang var avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat med tanke på den rådande marknadssituationen. Han lyssnade noga på mina behov och höll mig ständigt uppdaterad. Tack så mycket Hevrê 😊! Du är bäst! Säljare på Klintbacken 74 A
Alison Sweden
Jag anlitade Hevrê Yildiz på Mäklarhuset i Bromma när jag skulle sälja min lägenhet. Riktigt proffsig, engagerad och tillitsfull mäklare! kan starkt rekommendera!
Frida Walker
Säljer min andra bostad med hjälp av Hevré. Hevré har i vanlig ordning ett professionellt och ärligt bemötande. Trevlig och lyhörd för mina behov i försäljningen. Flexibel med datum när jag har behövt byta datum av olika skäl. Helt enkelt en mäklare som alltid får jobbet gjort och man kan lita på när man gör sitt livs största affär. Tack Hevré!
Showit Senay
Emil Andersson var proffsig och väldigt omhändertagande under hela processen - innan, under och efter försäljning. Lyhörd, kommunikativ och höll ambitionsnivån från start till mål. Bra kännedom om lokalområdet (Sundbyberg, Solna, Bromma). Rekommenderar varmt!
Maxime Devillaz
Jag har träffat många mäklare i mitt liv men bättre och ärligare mer än Emil Andersson har jag inte sett. Han är väldigt respektfull , hjälpsam och en riktig professionell mäklare. Jag rekomenderar Emil starkt.
Ha Fa
Emil Andersson var en super grym mäklare, alltid tillgänglig & ordentlig, organiserad och ambitiös på sitt jobb, samt väldigt trevlig att ha och göra med!
Edvin Green
Hevré Yildiz gjorde ett jättebra jobb att sälja min lägenhet. Han gav ett stabilt, professionelt och förtroendeingivande intryck. Efter försäljningen hjälpte han mig även att ge råd på olika prospekt inför inköp av ny bostad. Det var verkligen värdefullt och uppskattat!
Nikolina Frisk
Hevrê Yildiz 10/10 mäklare, så nöjd!
Catharina Jakobsson
Hevrê var professionell, kunnig och alltid engagerad. Rekommenderas starkt. Tack Hevrê!
Anton Holmström
Vi fick fantastisk bra hjälp av Hevré som har jobbat hårt och engagerat sig mycket under hela processen. Vi kunde inte vara nöjdare än vad vi är. Tack för all hjälp. Rekommenderar honom starkt.
Morteza Poormortezavy

Hitta till oss


Mäklarhuset Sundbyberg

Köpa, sälja eller värdera bostad i Sundbyberg


När du väljer oss som din mäklare när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad kan du vara trygg i ditt val. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Välkommen till Mäklarhuset Sundbyberg så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.