Hampus Widén - mäklare i Vaxholm

Att samarbeta med mig kommer ge dig bäst betalt då vi jobbar utifrån dina önskemål och förutsättningar. För mig blir du inte en i mängden. Jag bryr mig genuint om dig och din bostadsaffär. Drivit energibolag i Sverige, Finland, Spanien och Polen. Bott i alla dessa länder samt i Estland. Varit med och startat en bilpool. Tränat och tävlat inom olika idrotter så länge jag kan minnas. Förutom att studera till fastighetsmäklare (läste in den tvååriga utbildningen på ett år) så har jag läst data- och systemvetenskap, företagsekonomi och statsvetenskap. Innan jag blev fastighetsmäklare arbetade jag som administrativ chef för fem mäklarkontor i över två år. Jag kan processen.

Bäst förberedd får bäst betalt.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Hampus Widén, mäklare i Vaxholm
Hampus Widén

Fastighetsmäklare

Kontor: Vaxholm / Österåker
Talar: Svenska, English
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.