Gröndal

GröndalBesöksadress

Sjöviksvägen 67 117 57 Stockholm

Att bo i Gröndal

Gröndal är ett lugnt, grönskande och sjönära område som ligger i stadsdelen Hägersten. Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring förra sekelskiftet. Det är ett populärt område tack vare sitt centrala alldeles utanför tullarna. Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur och bostäderna är en blandning av lägenheter, villor, radhus och kedjehus. I området finns gott om mataffärer, restauranger, förskolor, skolor och vårdmottagningar. Den direkta närheten till barnomsorg, kombinerat med många aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar gör att detta är ett mycket populärt område. Det gynnsamma och rofyllda läget vid Mälarens strand gör Gröndal till en attraktiv boplats. Gångavstånd till Liljeholmens centrum med galleria och en knutpunkt för kommunikationer med t-bana, tvärbana o buss.

Runt om i Gröndal finns flera mindre badplatser som Trekanten och badplatserna i Mälaren. Här finns även gott om lekparker, motionsspår och grönskande miljöer att njuta av året runt. Gröndal inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker omgivning.

Välkommen till din lokala mäklare i Gröndal och vårt kontor på Liljeholmskajen!

Mäklaruhset Liljeholmen
Mer från oss


Hitta till oss


Mäklarhuset Liljeholmen Sjöviksvägen 67 117 57 Stockholm

Öppettider


Måndag-fredag klockan 09:00-17:00. Lördag och söndag stängt.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.