Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hägerstensåsen

Att bo på Hägerstensåsen

Hägerstensåsen är ett lugnt och expansivt område som ligger i stadsdelen Hägersten. Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring 1940-1950-talet. Det är ett populärt område tack vare sitt centrala läge strax utanför tullarna. Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur och bostäderna är en blandning av lägenheter och villor. I området finns gott om mataffärer, restauranger, förskolor, skolor och vårdmottagningar. Den direkta närheten till barnomsorg, kombinerat med många aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar gör att detta är ett mycket populärt område.

Hägerstensåsen är ett mycket trivsamt område med sjönära läge i vackra, gröna omgivningar på behändigt avstånd från Stockholms storstadspuls. I centrum finns ett gott utbud av butiker, mataffärer och matställen. Här finns även gott om lekparker och grönskande miljöer att njuta av året runt. Hägerstensåsen inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker omgivning.

Välkommen till din lokala mäklare på Hägerstensåsen och vårt kontor på Liljeholmskajen!

Liljeholmen

Sjöviksvägen 67
117 57 Stockholm

Måndag-fredag klockan 09:00-17:00. Lördag och söndag stängt.

Områden

Aktuella försäljningar
Visa alla 97
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering