Jennie Ahlinder

Med en bakgrund som fastighetsmäklare på Mäklarhuset vet jag vad som krävs för att lyckas och kan dra nytta av att ha insyn i mäklarnas dagliga arbete för att kunna avlasta och hjälpa mina kollegor på bästa sätt. Jag gillar att arbeta proaktivt och arbetar som bäst när det är mycket att göra!

Nyproduktion

Nyproduktion har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har själv bott både i en nyproducerad lägenhet och har nyligen byggt hus själv. Inredning är en stor del i mitt liv då jag finner det både inspirerande och avkopplande.

Bakgrund

Jag har innan jag började på Mäklarhuset bl.a. jobbat som butikschef samt varit administrativ chef på en större advokatbyrå men har nu hittat hem igen till Mäklarhuset vilket känns jättebra! Utöver att jag assisterar nyproduktion bistår jag även VD och ledning i den dagliga verksamheten.

Ordning och reda!

Jennie Ahlinder Nyproduktionsassistent
Jennie Ahlinder

Nyproduktionsassistent / VD-assistent

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering