Jennie Ahlinder - Nyproduktionsassistent i Uppsala

Med en bakgrund som fastighetsmäklare på Mäklarhuset vet jag vad som krävs för att lyckas och kan dra nytta av att ha insyn i mäklarnas dagliga arbete för att kunna avlasta och hjälpa mina kollegor på bästa sätt. Jag gillar att arbeta proaktivt och arbetar som bäst när det är mycket att göra!

Nyproduktion

Nyproduktion har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har själv bott både i en nyproducerad lägenhet och har nyligen byggt hus själv. Inredning är en stor del i mitt liv då jag finner det både inspirerande och avkopplande.

Bakgrund

Jag har innan jag började på Mäklarhuset bl.a. jobbat som butikschef samt varit administrativ chef på en större advokatbyrå men har nu hittat hem igen till Mäklarhuset vilket känns jättebra! Utöver att jag assisterar nyproduktion bistår jag även VD och ledning i den dagliga verksamheten.

Ordning och reda!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Jennie Ahlinder Nyproduktionsassistent
Jennie Ahlinder

Nyproduktionsassistent / VD-assistent

Kontor: Uppsala
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Uppsala har 4,8 av 5 i betyg

Läs våra 1870 omdömen
Mina kollegor på Mäklarhuset Uppsala