Din mäklare i Bromma

Mäklarhuset BrommaBesöksadress

Köpsvängen 8 168 67 Bromma

På våra mäklarkontor i Bromma arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Brommas bostadsmarknad. Som fastighetsmäklare tycker vi det är viktigt att man ser att varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang och guidar dig med trygg hand genom hela processen. Detta är en av anledningarna till att vi har så pass många nöjda kunder som återkommer till oss och även rekommenderar Mäklarhuset till vänner och bekanta.

Vare sig du vill ha rådgivning inför kommande renovering och hur du kan höja värdet på din bostad eller vill ha hjälp inför att köpa bostad så är du välkommen att kontakta oss!

Våra fastighetsmäklare kan Bromma

Söker du en duktig fastighetsmäklare i Bromma med omnejd har du kommit rätt. Vi arbetar lokalt och är experter på bostadsmarknaden i Bromma. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad i Bromma finns Mäklarhuset här som en trygg rådgivare genom hela bostadsaffären. När du bokar ett möte med någon av oss fastighetsmäklare i Bromma så erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vare sig du ska sälja villa, bostadsrätt, fritidshus, lägenhet så är vi rätt val för dig!

Kostnadsfri värdering

Inför en försäljning så berättar vi gärna om hur vi kan sälja din bostad i Bromma till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa. När du bokar ett möte med någon av oss i Bromma så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Återkommande kunder

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra mäklare, likväl som det kan vara svårt att hitta en bra hantverkare. När man hittat en duktig fastighetsmäklare så ska man hålla hårt i sin kontakt. Ett bevis på att vi är duktiga är att vi har så pass många återkommande kunder. Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare långsiktigt. Vi älskar Bromma och alla områden i Bromma och vår målsättning är att våra kunder ska älska oss och våra mäklare!

Kan man anlita en mäklare hos Mäklarhuset Bromma som kan annat språk än svenska?

Alla våra mäklare talar utmärkt svenska men utöver det så kan alla även engelska.
Hos oss på Mäklarhuset Bromma så har vi mäklare som förutom svenska även kan tala engelska, spanska, arabiska, assyriska, syrianska, turkiska, kurdiska samt urdu och pashto.

Mäklaruhset Bromma


Kundrecensioner

4,9

Väldigt nöjd med Mäklarhuset Bromma och extra nöjd med Tim Prasertsri som mäklare!!
Jonathan Oehlund
Tim P var vår fantastiska mäklare. Vi hade ett långt samarbete där vår bostad låg som kommande när vi själva letade hus. Han var ett mycket bra stöd både i köp- och försäljningsprocessen. Jobbade hårt i en tuff marknad och tappade inte modet trots att vi gick igenom många budgivningar innan vi tillslut hittade vårt nästa hem. Vår försäljning av lägenhet kunde sedan ske samma dag som vi köpte hus för att han parallellt jobbat med intresserade kunder på vår lgh. Tack Tim! :)
Sara Anttila
Jag och min sambo är mer än nöjda. Emma är otroligt engagerad, lyhörd och kunnig. Hon överträffade våra förväntningar genom att alltid vara tillgänglig för frågor, ge värdefulla råd och säkerställa att vi kände oss trygga genom hela processen. Om du söker en mäklare som gör det extra för sina kunder, rekommenderar vi varmt Emma
jacob forsman
Vi var mycket nöjda med våra kontakter med Emma Bogren när vi nyligen köpte lägenhet. Hon var mycket tillgänglig och skötte försäljningsprocessen professionellt och gav bra och tydlig information.
Peter Lexenberg
Köpte min första lägenhet med hjälp av mäklare Emma Bogren. Förutom att hon är otroligt trevligt, gav hon ett tryggt och ärligt intryck. Snabb återkoppling och allt gick smidigt fram. Supernöjd!
Lovisa Stenberg
Jag och min sambo är supernöjda med Emmas (Andersson Hejll) arbete. Bara för att nämna några positiva saker så höll hon oss alltid uppdaterade om intresset från potentiella köpare och det var bra tempo när vi väl satte igång. Fotografen ordnades snabbt och inom 24 h från att hon hade fått bilderna så var annonsen upp på deras hemsida och Boneo. Jag blev själv rekommenderad av en granne, som nyligen sålt sin lägenhet, att prata med Emma inför vår försäljning. 5 av 5.
Jonatan Karlsson
Köpte lägenhet av Tobias Willhardt och han gjorde ett mycket bra jobb. Tydlig kommunikation och full koll på läget under hela processen!
Daniel Hinders
Vi fick helt suverän hjälp av Emma Andersson Hejll när vi köpte vår lägenhet i Traneberg! Emma har varit helt outstanding som mäklare på alla sätt!! Alltid snabb, tydlig kommunikation, kunnig, påläst och oerhört vänlig, glad och hjälpsam. Emma gick verkligen den extra milen för oss! Vi kände ett stort förtroende från första början! Emma hade alltid den där extra viljan att hjälpa till som betyder så mycket! Hela affären sköttes väldigt proffsigt och vi är supertacksamma för den hjälp vi fått! Emma får 10 poäng av 10 möjliga! Tack för din hjälp!
Magnus Beneus
Emma Andersson Hejll är en toppenmäklare! Efter att ha traglat med en annan mäklare utan något resultat i ett år så fixade Emma det på tre veckor och utan krångel, ja samma pris (marknadens påverkan var minimal). Emma jobbar för arvodet! Det är ordning och reda! Hon lyssnar och också hör vad önskemålen är. Kommer med bra förslag. Bra kommunikation! Jag rekommenderar Emma!!
Asa Ekengren
Vi köpte vår lägenhet via Emma Bogren, processen var smidigt och snabb och Emma var tillgänglig i hela processen. Kunnig och mycket trevligt bemötande.
Emma Karlsson
Vi har tidigare både köpt och sålt med Tim Prasertsri och varit väldigt nöjda. Vi har jämfört med andra mäklarhus i området och i slutändan valt att återigen förlita oss på Tim och hans expertis samt lokalkännedom för området (Bromma). Vår upplevelse är att Tim som mäklare är tillgänglig, flexibel, realistisk och tillmötesgående. Känslan vi fick av Tim är att han gjorde sitt yttersta för att vi som säljare skulle bli nöjda trots den osäkra bostadsmarknad som varit. Avslutningsvis kan vi verkligen rekommendera Tim som mäklare, både vid köp och försäljning av er bostad.
Tobias Falkborn
10 av 10 i upplevelse och resultat att sälja med Mäklarhuset Bromma! Vi har gjort det två gånger nu med genomgående goda resultat. Emma A, som skötte vår försäljning nu senast var toppen på alla punkter, i form att få oss att känna oss trygga och säkra genom hela säljprocessen. Kommunikationen var strålande med oss båda och när det kom till förhandlingen och budgivningen så märktes det att hon har gjort det här några gånger vilket skapar en stor trygghet både för köpare och säljare. Stort tack Mäklarhuset Bromma för en fin försäljning (det var inte sista gången)! // Mange
Magnus Åhlin
Tobias Willhardt var behjälplig genom hela processen och hade svar på samtliga frågor vi hade om bostaden.
Arvid Jarmstad
Mäklare Emma Bogren: Gjorde mitt första lägenhets köp och Emma skötte allt galant. Förutom att hon är mycket trevlig person så gav hon ett proffesionellt och ärligt intryck. Det kändes från början tryggt med Elma och hon har varit väldigt ärlig genom hela processen.
Esaja Ekman
Tim, är den mäklare som hjälpte mig i jakt efter nytt boende. Som köpare har jag verkligen uppskattat Tims engagemang hjälp och stöd genom processen. Inte många mäklare hjälper till och tar reda på vad man faktiskt söker, Tim Prasertsri hör till undantaget och det gör stor skillnad för mig som köpare. Kan varmt rekommendera Mäklarhuset och ffa Tim som mäklare. Professionell, kunnig, om både marknaden och om att förstå behov som kund och Tim gör precis det där lilla extra som så många andra mäklare missar.
Susanne Bartels
Vi hade mäklaren Emma Andersson Hejll och hon var riktigt bra! Superproffsig och jättetrevlig. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Rekommenderar verkligen! Tack för allt Emma!
Maia H
Erfarenheten med Tobias Willhardt var perfekt under hela försäljningsprocessen, från utvärderingen tills kontraktet skrevs under. Tack vare hans professionalism och engagemang fick vi bästa möjliga resultat. Stort tack till Tobias och Mäklarhuset Bromma!
Radostina Ilieva
Jag anlitade Emma Andersson Hejll även när jag sålde min tidigare lgh. Nu när det blev dags igen, fyra år senare så fanns det inte ngt annat alternativ än Emma. Att valet föll på just Emma var hennes engagemang och hennes lyhördhet för mina önskningar och behov. Emma utförde sitt uppdrag med hög professionalitet, objektivitet och resultatet blev därför mycket bra. Emma har ett öga för detaljer men utan ”säljsnack”, det hon säger stämmer vilket även ökar hennes trovärdighet och saklighet. Detta är precis det jag önskar hos en mäklare. Emma har även hjälp mig med tips och råd inför inköp av ny bostad. Detta visar att hon har ett genuint intresse av sitt arbete och en stor vilja att det ska bli bra för hennes kunder. Jag kan mkt varmt rekommendera Emma som mäklare och om jag säljer igen så är mitt val självklart Emma, vilket i så fall blir tre säljuppdrag med Emma.
Jessica Liden

Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Letar du en mäklare i Bromma?


Letar du efter en mäklare i Bromma? Då är Mäklarhuset Bromma det självklara valet för dig. Våra mäklare har gedigen erfarenhet av bostadsaffärer i Bromma. Boka din kostnadsfria värdering redan idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Bromma idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig. Varmt välkomna Mäklarhuset Bromma!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.