Mäklare i Vaxholm

Angelica Brehmer

Angelica Brehmer

Angelica Brehmer

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor
Vaxholm
Talar

Mäklare i Vaxholm

Angelica Brehmer

Genom tidigare arbetslivserfarenhet jobbar jag alltid utåtriktat med högsta fokus på service och att du som kund ska känna förtroende och vägledning genom hela säljprocessen i stort som smått. Fördelen med att anlita mig är att du får en målmedveten mäklare med stort engagemang, envishet och förståelse för de olika livssituationerna du kan vara i. Dessutom med god lokalkännedom då jag bor i Vaxholm.

I min senaste yrkesroll som butikschef inom inredningsbranschen har jag förstått vikten av att arbeta strukturerat och strategiskt för att nå lyckade affärer.

Kontakta mig för ett givande möte där jag med glädje och nyfikenhet lyssnar in er, vart ni befinner er, samt presenterar mig själv, mina och Mäklarhusets unika tjänster och hur vi tillsammans, som team kan nå en bra upplevelse med bästa möjliga slutpris. Valet av mäklare är viktigt och jag lägger stor vikt vid genuina och långsiktiga relationer med ett stort engagemang.

"Angelica är mäklaren som aldrig står still. En proaktiv doer. Har koll på tekniken, marknaden, affären, spekulanter, säljare; och hon söker aktivt lösningar på alla plan. Kommunicerar snabbt, trevligt, rakt och tydligt! Utan krusiduller. Jag har köpt och sålt ett antal gånger, mött många mäklare och Angelica utklassar dem alla (första gången jag berömt en mäklare). "
HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Wictoria Nilsson

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Angelica Brehmer

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Vaxholm Hamngatan 28 185 32 Vaxholm

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.