Din mäklare i Haninge

Mäklarhuset HaningeBesöksadress

Centrumvägen 5 137 38 Västerhaninge

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset i Haninge förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Haninge ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN HANINGE

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Haninge drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området, de flesta av oss bor även i Haningeområdet. Detta gör att vi har full koll på Haninges skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Haninge idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra fastighetsmäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad. Varmt välkommen till Mäklarhuset Haninge.

- 2017 års mäklarkontor "Storstad" och "Stor-Stockholm"-
- 2019 marknadsledande mäklarbolag antal sålda bostäder i Haninge *enl Hemnet

Mäklaruhset Haninge


Hitta till oss


Mäklarhuset Haninge Centrumvägen 5 137 38 Västerhaninge

Letar du mäklare i Haninge?


Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter och tomter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret ovanför så kontaktar vi dig.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.