Joel Sundin Cruickshank

Mitt namn är Joel Sundin Cruickshank och jag har varit verksam i fastighetsbranschen sedan 2014. Jag har bott på flera platser i mitt liv innan jag hamnade i Uppsala men från början är jag Sörmlänning med rötter i Sverige, USA och Skottland. Mina intressen är arkitektur, inredning och att träna gym, racketsporter och distanslöpning.

Min fastighetsmäklartjänst

Min målsättning är att alltid ha nöjdast kunder genom att hålla en hög kundservice och arbetar alltid för att nå önskvärt resultat. För att lyckas med detta krävs det att man är mycket detaljfokuserad genom hela affären. Med en målmedvetenhet och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden tar jag mig an alla uppdrag med en personlig relation byggd på ömsesidigt förtroende.

Tre personliga egenskaper

Från mina kunder får jag ofta höra att jag som fastighetsmäklare är kunnig, engagerad, professionell och socialt kompetent. Tack vare att jag brinner för mitt yrkesval tror jag att mina egenskaper skiner igenom. Här nedan kommer några karakteristiska egenskaper om mig.

Målinriktad

Att vara ambitiös och alltid nå uppställda mål är något som faller sig naturligt från min sportsliga bakgrund. Det må vara den målinriktade inställning som gör att jag gillar svåra utmaningar och alltid gör det lilla extra som är skillnaden mellan en bra till en lyckad affär.

Lyhörd

För mig är det viktigt att vara lyhörd i min profession och jag ser ett tydligt samband med att vara lyhörd och uppnå en lyckad kundservice. När man är lyhörd för kundens önskemål kan man på ett fördelaktigt sätt ge kunden rätt kundservice för att lyckas uppnå önskvärt resultat.

Duktig förhandlare

Genom att ständigt tillvarata säljarens och köparens intressen kan man fullända en bostadsaffär för två parter. Det måste alltid finnas två vinnare i varje förhandling för att lyckas uppnå en optimal fastighetsöverlåtelse. Detta är en liten men vital del för att lyckas stänga affärer i dagens marknad och sammantaget få nöjdare kunder.

Länk HittaMäklare:

https://www.hittamaklare.se/joel.sundin.cruickshank

Länk Facebook:

https://www.facebook.com/maklarejsc/

Passion, engagemang och målmedvetenhet är viktiga egenskaper hos mig som fastighetsmäklare för att uppnå höga slutpriser och nöjda kunder.

Joel Sundin Cruickshank Fastighetsmäklare
Joel Sundin Cruickshank

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Joel har 4,8 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 19 omdömen

Joel har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 60 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 20
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering