Federiko Ortiz - mäklare i Bromma

Hej och välkommen! Jag är en erfaren fastighetsmäklare med en stark passion för mitt arbete. Under mina år i branschen har jag utvecklat en gedigen kunskap om fastigheter och en förståelse för marknadens behov och trender. Genom mina välarbetade strategier, engagemang, driv och expertis kommer jag att skräddarsy mitt arbete för att skapa de bästa förutsättningarna för att uppnå det högsta slutpris

Låt mig hjälpa dig att uppnå din drömbostad eller att sälja din nuvarande bostad till rätt pris. Kontakta mig idag så börjar vi resan mot din nya framtid!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Federiko Ortiz, mäklare i Bromma
Federiko Ortiz

Fastighetsmäklare

Kontor: Bromma
Talar: Svenska, English, Español
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Bromma

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.