Din mäklare i Bromma

Mäklarhuset BrommaBesöksadress

Köpsvängen 8 168 67 Bromma

På våra mäklarkontor i Bromma arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Brommas bostadsmarknad. Som fastighetsmäklare tycker vi det är viktigt att man ser att varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang och guidar dig med trygg hand genom hela processen. Detta är en av anledningarna till att vi har så pass många nöjda kunder som återkommer till oss och även rekommenderar Mäklarhuset till vänner och bekanta.

Vare sig du vill ha rådgivning inför kommande renovering och hur du kan höja värdet på din bostad eller vill ha hjälp inför att köpa bostad så är du välkommen att kontakta oss!

Våra fastighetsmäklare kan Bromma

Söker du en duktig fastighetsmäklare i Bromma med omnejd har du kommit rätt. Vi arbetar lokalt och är experter på bostadsmarknaden i Bromma. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad i Bromma finns Mäklarhuset här som en trygg rådgivare genom hela bostadsaffären. När du bokar ett möte med någon av oss fastighetsmäklare i Bromma så erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vare sig du ska sälja villa, bostadsrätt, fritidshus, lägenhet så är vi rätt val för dig!

Kostnadsfri värdering

Inför en försäljning så berättar vi gärna om hur vi kan sälja din bostad i Bromma till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa. När du bokar ett möte med någon av oss i Bromma så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Återkommande kunder

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra mäklare, likväl som det kan vara svårt att hitta en bra hantverkare. När man hittat en duktig fastighetsmäklare så ska man hålla hårt i sin kontakt. Ett bevis på att vi är duktiga är att vi har så pass många återkommande kunder. Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare långsiktigt. Vi älskar Bromma och alla områden i Bromma och vår målsättning är att våra kunder ska älska oss och våra mäklare!

Kan man anlita en mäklare hos Mäklarhuset Bromma som kan annat språk än svenska?

Alla våra mäklare talar utmärkt svenska men utöver det så kan alla även engelska.
Hos oss på Mäklarhuset Bromma så har vi mäklare som förutom svenska även kan tala engelska, spanska, arabiska, assyriska, syrianska, turkiska, kurdiska samt urdu och pashto.

Mäklaruhset Bromma


Mäklare & medarbetare


Kundrecensioner

4,9

Med hjälp av Emma Bogren har jag nu köpt min första bostad. Hela processen kändes väldigt smidig och transparent vilket jag uppskattar. Kände mig alltid uppdaterad vilket ledde till ett snabbt avslut som jag är nöjd med :) /Anton
Anton R
Professionals work here, so satisfied with their services, especially Linn Johansson :)
Danis
Med stor hjälp av mäklaren Emma Bogren kunde vi genomföra vårat bostadsköp. Under hela processen har hon varit väldigt närvarande för våra frågor och funderingar. Hon har varit så trevlig och empatisk i alla våra samtal. Vi är otroligt glada för att det just var Emma som höll i det, för med sitt engagemang såg hon till att processen blev väldigt smidig för oss som köpare. Kan därför varmt rekommendera Emma Bogren, Mäklarhuset Bromma. Jenny
Jenny Jeppson
Tim har varit kommunikativ, drivande och mån om oss som säljare i försäljningsprocessen. Han har en diplomatisk förmåga och är transparant , tillgänglig och ärlig både mot säljare och köpare. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Christina Petersson
Allt gott om mäklarhuset! Jag hade tur att träffa på en superproffsig mäklare som hjälpte mig med bostadsköp. Amanda Fernqvist var jättehjälpsam med hela bostadsköpet, proffsig, tydlig och allt gick lättare än vad jag trodde. Jag kände mig 100% trygg under hela köpprocessen. Tack Amanda Fernqvist för ditt engagemang.
yasser orabi
Fick hjälp att sälja vår lägenhet av Tim Prasertsri. Tim gjorde ett fantastiskt jobb och höll oss uppdaterade under hela processen, var också ärlig från start med att dagens marknad ofta ger lägre slutpriser, men lyckades ändå få bostaden såld till ett bra pris.
Emma
Väldigt nöjd med supporten jag fick av Emilie van der Vliet och Mäklarhuset. Rekommenderas varmt!
frida schain
Köpte precis min första lägenhet via Emma Anderssson Hejll. Nervöst, roligt och lite läskigt! Emma gav mig den bästa tänkbara upplevelsen och skapade trygghet och förtroende genom sitt tydliga, vänliga och avslappnade sätt. Hon ger intycket av att vilja allas bästa och det känns som ett vinnande koncept, särskilt ihop med hennes både raka och lättsamma personlighet. Står någon inför att sälja kan jag varmt rekommendera Emma, har varit på många visningar och sällan träffar man en sådan servicestjärna!
Harriet Smille Eklås
Vi är väldigt nöjda med kontakten med vår mäklare (Tim Prasertsri) och hans arbete kring vår försäljning.
Niklas Björklund
Vi hade en fantastisk upplevelse med Mäklarhuset och vår mäklare Linn. Från början till slut var allt smidigt och professionellt. Linn var lyhörd för våra önskemål, löste extra visning och guidade oss genom hela köpprocessen med expertis och vänlighet. Mycket lätt att ha att göra samt kommunicera med. Tack vare henne fick vi vårt drömhem till ett bra pris, samt en god relation till säljarna. Rekommenderas starkt!
Martin
Väldigt bra bemötande och service av Emma Bogren!
Minna Jonason
Jag rekommenderar starkt Emma Andersson på mäklarhuset. En mycket trevlig och duktig mäklare som hjälpte mig att köpa min första lägenhet.
johanna parsberg
Riktigt bra mäklarfirma som värnar om kundens bästa! Kan verkligen rekommendera Linn, så hjälpsam, lyhörd och genomgående trevlig och glad och hela processen! Kunde inte varit mer nöjd med den hjälp jag fått!
nikita larsson
Emma Bogren borde bli årets mäklare. Så proffsig rätt igenom hela mitt lägenhetsköp och mötte upp till alla mina förväntningar. Rekommenderar Mäklarhuset Bromma och Emma om du köper eller säljer objekt. Garanterad 100% nöjdhet!
Maria Sjödin Nilsson
Otroliga nöjda efter en snabb & positiv affär med Linn Johansson hos Mäklarhuset i Bromma. Allt flöt på otroligt smidigt.
Nathalie Kindhult
Fantastisk, professionell, rolig, glad och tillmötesgående mäklare. Nu var jag köpare men kommer absolut anlita Malou vid en eventuell framtida försäljning. Jag var runt på många visningar och träffade en hel del mäklare. Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden och Malou var helt klart ”bäst i klassen”.
Lelya Lazar

Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Letar du en mäklare i Bromma?


Letar du efter en mäklare i Bromma? Då är Mäklarhuset Bromma det självklara valet för dig. Våra mäklare har gedigen erfarenhet av bostadsaffärer i Bromma. Boka din kostnadsfria värdering redan idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Bromma idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig. Varmt välkomna Mäklarhuset Bromma!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.