Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemfosa

Hemfosa är en liten ort med gles bebyggelse och vackra strövområden men har trots sitt lantliga läge en egen pendeltågsstation. Området ligger i hjärtat av Södertörn och omkring sjöarna Träsksjön och Transjön bjuds det på kuperade och vilda skogsmarker. Genom rikedomen på myrar, sumpskogar och hällmarker ger naturen ett orört intryck. Här kan du stifta bekantskap med fåglar som tjäder, orre, trana, duvhök och lärkfalk och du kan också plocka bär och matsvamp i all ostördhet. I den klara Transjön kan du ta ett svalkande bad.

Den vackra omgivningen

Genom rikedomen på myrar, sumpskogar och hällmarker ger naturen ett orört intryck. Här kan du stifta bekantskap med fåglar som tjäder, orre, trana, duvhök och lärkfalk och du kan också plocka bär och matsvamp i all ostördhet. I den klara Transjön kan du ta ett svalkande bad.
Här är man alltid omgiven av storslagna skogar, milslånga vandringsleder och ett aktivt hästliv med ett flertal stall, möjlighet till ridning av islandshästar och mycket mer.

Kommunikation

Pendeltåg ligger en kort gångpromenad bort som tar en till Stockholm C på 40 minuter och till Nynäshamn på 20 minuter.

OBS!
För att ta sig till Hemfosa med bil behöver man åka via Sorundavägen. Avfarten från väg 73 direkt till Hemfosa är blockerad.

Affärer och butiksutbud

I Tungelsta finns ett flertal restauranger samt mataffär och i Västerhaninge C finns ytterligare mataffärer samt Systembolag. I Handen C finns ett mycket generöst butiksutbud med klädbutiker, mataffärer, butiker, bowling och mycket mer.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 92
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra senaste försäljningar i Haninge

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering