Åsa Persson - Personal- och ekonomiansvarig i Lund

Är du mäklare och precis som vi vill jobba på Mäklarhuset ? Kontakta mig så berättar jag mer. Jag har själv över 20 års erfarenhet av branschen och arbetar med vår rekrytering vilket är ett stort ansvar då det handlar om att välja ut personer som skall representera det mäklarföretag som har de nöjdaste kunderna.

Välkommen till oss på Mäklarhuset Slottsstaden

Hos oss finner Du garanterat den perfekta mäklaren för just Dig. Vi jobbar hårt för att tillgodose Dina behov och för att skräddarsy en tjänst som passar Dig - Ditt val av fastighetsmäklare gör skillnad! Välkommen in till oss på Regementsgatan 56A, på hörnet mittemot Kronprinsen. Här står kaffet alltid på, och Du är mer än välkommen in på en kopp och ett samtal med någon av våra duktiga mäklare.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Åsa Persson Personal- och ekonomiansvarig
Åsa Persson

Personal- och ekonomiansvarig

Kontor: Malmö
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.