Sanja Milosevic - mäklare i Haninge

Genom min erfarenhet i branschen har jag byggt upp en omfattande kunskap om marknaden och dess trender. Som person är jag professionell, pålitlig och engagerad. Jag arbetar alltid hårt för att överträffa mina kunders förväntningar och göra deras fastighetsaffärer så smidiga och stressfria som möjligt.

Engagerad och skicklig med ett öga för design och marknadsföring

Min bakgrund inom styling och foto ger mig en unik fördel i marknadsföringen av mina kunders fastigheter. Jag har ett öga för detaljer och vet hur man framhäver det bästa i varje bostad, vilket gör att mina kunder alltid får den bästa möjliga exponeringen på marknaden. Om du letar efter en engagerad och skicklig mäklare med ett öga för design och marknadsföring, så är jag precis den du söker!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Sanja Milosevic, mäklare i Haninge
Sanja Milosevic

Fastighetsmäklare

Kontor: Haninge
Talar: Svenska, English
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.