Carina Odelstad - mäklare i Haninge

Din mäklare i Haninge och Nynäshamn!

--------------------------------------------------------------------------------

Haningebo sedan barnsben och de senaste 20 åren stolt Tungelstabo. Som person är jag noggrann, strukturerad och målmedveten. Att vara tillgänglig ser jag som en självklarhet då varje bostadsaffär är unik. Jag hjälper till att skräddarsy din försäljning så att du känner dig trygg genom hela processen.

---------------------------------------------------------------------------------

För mig är det viktigt att vi jobbar tillsammans som ett team där fokus kommer vara att inge ett förtroende gentemot våra framtida köpare. Förtroendet tillsammans med min kunskap och stora engagemang kommer skapa de rätta förutsättningarna för att göra både säljare och köpare nöjda. Välkommen att höra av er till mig, jag finns här för er! / Carina

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Carina Odelstad Fastighetsmäklare
Carina Odelstad

Fastighetsmäklare

Kontor: Haninge
Talar: Svenska, English