Haris Velic - mäklare i Haninge

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (19 omdömen)

Helhjärtad, omsorgsfull och målmedveten är ord som beskriver mig.

Trygghet och empati

Tydligt och målmedvetet strävar jag efter att göra alla mina kunder nöjda, såväl säljare som köpare. Varje bostadsförsäljning är unik, därför skräddarsyr jag alla mina affärer just efter era önskemål och förväntningar. Med engagemang och flexibilitet hoppas jag kunna få vägleda er genom er bostadsaffär.

Lokalkännedom

Att jag själv är född och uppvuxen i Haninge bidrar både till en spetskompetens när det rör sig om att sälja bostäder i Haninge med omnejd, samt att varje affär utförs med hjärta och känsla för ett älskat område. Jag har därför en oslagbar lokalkännedom och ett brett kontaktnät.

Hur kan jag hjälpa dig?

Min ambition är att varje kund ska tveklöst kunna rekommendera mig vidare till nära och kära. Välkommen att kontakta mig för att lägga upp en skräddarsydd plan för ditt livs bästa affär!

Att bry sig om kunden och få en lyckad försäljning är en självklarhet för mig.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Haris Velic Fastighetsmäklare
Haris Velic

Fastighetsmäklare

Kontor: Haninge / Huddinge
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Haninge