Alec Hultman - mäklare i Malmö Regementsgatan

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (6 omdömen)

När du anlitar mig som ansvarig för din bostadsaffär kan du kallt räkna med att affären ligger i säkra händer. Genom många år inom servicebranschen och industri har jag utvecklat sinne och engagemang för att ta ansvar.

Min bakgrund

Med en bakgrund inom idrotten har jag utvecklat ett lösningsorienterat beteende, en rejäl vinnarskalle blandat med villkorslös lojalitet och förmågan att hålla fokus vilket har lett till att jag i tuffa situationer alltid löser det på bästa möjliga sätt.

Kunden i centrum

Det centrala för mig kommer alltid att ligga på kundkontakten och dina behov. Att detta är den största och mest betydelsefulla affären för många är för mig en självklarhet och det är här man som mäklare har möjlighet att visa sin betydelse.

Försäljningens betydelse

Jag ser varje försäljning som ett förtroendeuppdrag och mina ambitioner är att du alltid ska känna dig involverad och hörd, för att i slutet av försäljningsprocessen känna dig mer än nöjd med ditt val av mig som mäklare.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Alec Hultman Fastighetsmäklare
Alec Hultman

Fastighetsmäklare

Kontor: Malmö
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina kollegor på Mäklarhuset Malmö