Alfred Persson - mäklare i Malmö Regementsgatan

Tack vare många år inom simning på SM-nivå besitter jag en extrem målmedvetenhet, disciplin och en stark vilja att ständigt utvecklas. Detta gör att jag ser potentialen att utveckla och maximera varje enskild affär utifrån era specifika önskemål.

Detta erbjuder jag dig

För mig är trygghet och kundnöjdhet, kombinerat med målet att nå högsta möjliga försäljningspris de absolut viktigaste komponenterna som jag använder mig av när jag tar mig an uppgiften att överträffa dina förväntningar. Mitt engagemang, min tillgänglighet samt mitt brinnande intresse för möten med människor gör att jag kommer vägleda er genom er största affär i livet på absolut bästa sätt.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Alfred Persson, mäklare i Malmö Regementsgatan
Alfred Persson

Fastighetsmäklare

Kontor: Malmö
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.