Jonathan Gyllenberg - mäklare i Malmö Regementsgatan

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (25 omdömen)

Engagerad och målinriktad Malmökille med stor känsla för vad som krävs för en riktigt lyckad bostadsaffär! Genom att alltid vara strukturerad, ärlig och tillgänglig ser jag till så att du ska få ut bästa möjliga resultat av din bostadsaffär. Slå mig en signal så ska jag hjälpa dig att skräddarsy ett upplägg som funkar för dig!

Bakgrund

Då jag varit bosatt i flera delar av Malmö såsom Bunkeflostrand, Limhamn, Gamla staden och Ribersborg har jag stor erfarenhet och lokalkännedom om staden. Utbildad inom beteendevetenskap, samhällsvetenskap och ekonomi via Lunds universitet och Malmö universitet samt besitter en kandidatexamen i fastighetsvetenskap med inriktning fastighetsförmedling.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Jonathan Gyllenberg Fastighetsmäklare
Jonathan Gyllenberg

Fastighetsmäklare

Kontor: Malmö
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Malmö