Alexandra Tyledal - mäklare i Bromma

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (5 omdömen)

Varje dag får jag göra det som jag älskar, att jobba för att dina förväntningar ska bli verklighet! Som din mäklare kommer jag ge dig mitt fulla fokus, engagemang och en genomtänkt plan. Bakom mig har jag mitt fanatiska team vilket gör att när du anställer mig så anställer du även hela mitt kontor. Jag ser fram emot att få vara med på din bostadsresa!

Min drivkraft är att uppnå dina förväntingar!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Alexandra Tyledal Fastighetsmäklare
Alexandra Tyledal

Fastighetsmäklare

Kontor: Bromma / Solna / Sundbyberg
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Se vad kunderna säger om mig

Matilda Hellgren
Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
2 veckor sedan
Jag valde Alexandra Tyledal som min mäklare till försäljningen av min lägenhet. Jag är så galet nöjd med hur snabbt allt har gått och hur proffsig hon har varit under hela processen. Vi har haft ständig kontakt ang frågor jag haft och snabb uppföljning. Rekommenderar starkt!!
Publicerat på Google
Lena Wick-Hanning
Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
3 veckor sedan
Alexandra Tyledal: en mycket professionell person. Förtroendeingivande och mycket vänlig. Hon hörde av sig mycket snabbt och ordnade visning med väldigt kort varsel. Mycket nöjd kund. Tack Alexandra och lycka till i karriären ! Lena Wick-Hanning
Publicerat på Google
Mina kollegor på Mäklarhuset Bromma