Max Nilsson - mäklare i Malmö Regementsgatan

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (22 omdömen)

En trygg affär ger bra betalt. Efter många års erfarenhet inom fastighetsbranschen vet jag hur en försäljningsprocess ska gå till. Med en strukturerad plan och med fokus på högsta kvalité i varje steg ser jag till att mina kunder får en trygg upplevelse med bäst resultat. Mitt mål är alltid att överträffa dina förväntningar.

Se nedan vad några av mina tidigare kunder tycker om mig:

"Förtroendeingivande, konsekvent och fokuserad. Jag upplevde att Max spelade en betydande roll då detta inte var en lägenhet som sålde sig själv. Baserat på tidigare försäljningar med andra mäklare levererade Max en betydligt bättre upplevelse."

"Oerhört trevlig och engagerad mäklare. Kan starkt rekommendera Max till andra som går i säljtankar!"

"Härlig personlighet! Har alltid fått ärliga svar på frågor om försäljning, vilket jag uppskattar. Andra gången jag anlitat Max, definitivt inte sista!" Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om mig, Mäklarhuset och hur vi på bästa sätt tillsammans når en riktigt lyckad affär.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Max Nilsson Fastighetsmäklare
Max Nilsson

Fastighetsmäklare

Kontor: Malmö
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Malmö