Din mäklare i Jämtland

Mäklarhuset JämtlandVill du köpa, sälja eller värdera bostad i Jämtland och Härjedalen? Vi lång erfarenhet och bra lokalkännedom i både städer, landsbygd och fjäll. Hos oss får du en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär. Har du några andra frågor eller funderingar är du självklart varmt välkommen att höra av dig till någon av våra mäklare.

Söker du fastighetsmäklare i Jämtlands län?

Våra engagerade fastighetsmäklare i Jämtlands län vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Välkommen till din mäklare i Jämtlands län. Vi finns i Vemdalen, Åre och Östersund.

Mäklaruhset Jämtland
Mer från oss


Våra kontor i Jämtland

Hitta till oss


Mäklarhuset Jämtland

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.