Köp och sälj bostad med Mäklarhuset

Din mäklare i Jämtlands län

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Jämtland? Vi lång erfarenhet och bra lokalkännedom i både städer, landsbygd och fjäll. Hos oss får du en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär. Har du några andra frågor eller funderingar är du självklart varmt välkommen att höra av dig till någon av våra mäklare.

Söker du fastighetsmäklare i Jämtlands län?

Våra engagerade fastighetsmäklare i Jämtlands län vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Välkommen till din mäklare i Jämtlands län. Vi finns i Vemdalen, Åre och Östersund.

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering

Visa alla 55
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering