Karolina Lindgren - mäklare i Uppsala

4,7 av 5 i betyg på HittaMäklare (7 omdömen)
4,9 av 5 i betyg på Reco (10 omdömen)

Karolina Lindgren heter jag och arbetar som fastighetsmäklare. Det bästa med mitt jobb är mötet med människor, att få bygga relationer och att få vara med när mina kunder genomgår den kanske viktigaste affären i sitt liv. Med entusiastiskt och personligt engagemang vägleder jag er tryggt genom försäljningsprocessens alla steg. Varje affär är unik och tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad bostadsförsäljning!

God lokalkännedom

Jag är uppvuxen i Uppsala och Svartbäcken, genom åren har jag även bott i Salabacke och Luthagen. Idag bor jag i Industristaden. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2011 och tycker att det är väldigt roligt att få ha förmånen att få arbeta på min hemmamarknad.

Kontakta mig

Varmt välkommen att kontakta mig kring din boendesituation!

Ingenting är omöjligt

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Karolina Lindgren Fastighetsmäklare
Karolina Lindgren

Fastighetsmäklare

Kontor: Uppsala
Nöjda kunder
4,7 av 5 i betyg på HittaMäklare.
4,9 av 5 i betyg på Reco.
Mina kollegor på Mäklarhuset Uppsala