Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Nyproduktion

Mäklarhuset Uppsalas nyproduktionsavdelning drivs av AnnaSara Sundqvist Wolf, VD, som har mångårig erfarenhet av nyproduktion och har förmedlat över 1 000 nyproducerade bostäder.

Grundläggande principer för vårt arbete är att våra fastighetsmäklare har kompetens som bygger på erfarenheter från alla delar av bostadsmarknaden. Alla vår fastighetsmäklare har också genomgått en kvalitetssäkrad intern utbildning avseende förmedling av nyproduktion då denna skiljer sig en del från successionsförsäljningen.

För att säkerställa de administrativa rutinerna och för att våra fastighetsmäklare ska kunna ha fullt fokus på spekulanter och köpare har vi på Mäklarhuset i Uppsala valt att ha en mäklarassistent som har specialkompetens inom nyproduktion och projektorienterad förmedling.

Kundnöjdhet

För oss på Mäklarhuset är kvalitén som vi levererar till våra kunder mycket viktig. Kvaliteten i vår verksamhet mäts genom Svenskt Kvalitetsindex (SKI) som är ett system för att mäta och analysera hur de faktiska kunderna och andra användare bedömer varor och tjänster i Sverige. Vi följer också själva upp vårt arbete lokalt genom enkäter, intervjuer och uppföljningar, vilket ingår i vårt system att arbeta med ständiga förbättringar.

Vår försäljningsprocess gör att både våra uppdragsgivare och kunder har varit mycket nöjda med vårt resultat och vi har åtta år i rad tagit hem titeln Sveriges nöjdaste kunder.

Att köpa nyproduktion

Att vara den första som flyttar in i en helt ny lägenhet är drömmen för många. Du behöver inte fundera på att måla om eller tapetsera på många år, eller oroa dig för att tvättmaskinen kommer bytas ut snart. Dessutom säljs nyproduktion ofta till fast pris. Det här är några av de fördelar som gör marknaden för nyproduktion speciell – och populär.

Beroende på när du kommer in i ett projekt så kan köpprocessen se olika ut, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

För byggherrar

Mäklarhuset Uppsala är ett av kedjans större mäklarkontor som förmedlar nyproduktion, vi förmedlar bostäder i både Uppsala och Knivsta kommun.

Våra fastighetsmäklare har 100 % fokus på uppdragsgivarens nyproducerade bostäder och att hitta köpare till dessa. Vårt arbetssätt resulterar i maximerat försäljningspris, optimerad försäljningstakt och såväl nöjda byggherrar som slutkunder. Vi lägger stor vikt vid långsiktiga relationer och att alltid ha den bästa kompetensen och den högsta kvaliteten i allt vi gör.

Du som byggherre är varmt välkommen att kontakta VD AnnaSara Sundqvist Wolf så berättar hon mer.

Uppsala

Strandbodgatan 10
Box 1944
751 49 Uppsala

Kontoret har öppet:
Måndag - fredag kl 9.00 - 17.00

Vill du nå Mäklarhuset Kommersiella (lokaler & fastigheter) ringer du: 018-60 60 00

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Uppsala har 4,8 av 5 i betyg

Läs våra 1318 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 195
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Jenny Olofsson
Fastighetsmäklarassistent
Mäklartrainee
Nyproduktion
Slutsåld nyproduktion
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering