Linn Haglund - mäklare i Sundsvall

I mitt arbete drivs jag av att överträffa mina kunders förväntningar. Jag värdesätter trygghet, tillgänglighet och kunskap. Min målsättning är alltid att på ett professionellt sätt vägleda såväl säljare och köpare genom hela försäljningsprocessen. Efter tre år på Högskolan i Gävle återvände jag till Sundsvall med en mäklarregistrering och en filosofie kandidatexamen i företagsekonomi i bagaget.

Trygghet och engagemang

Jag är född och uppvuxen i Sundsvall och har varit verksam i Sundsvalls sedan 2017. Under 2021 anslöt jag till Mäklarhuset Vemdalen där jag ser fram emot att hjälpa såväl nya som gamla kunder att hitta sitt drömboende i fjällvärlden. På Sundsvalls kontoret kommer jag fortsatt att vara verksam med nyproduktionsprojekt.

Kontakta mig

Kontakta mig för en värdering, ett förutsättningslöst möte eller om du vill ha tips eller råd om bostadsmarknaden. Min målmedvetenhet och mitt engagemang, tillsammans med Mäklarhusets varumärke ger Dig de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt samarbete.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Linn Haglund, mäklare i Sundsvall
Linn Haglund

Fastighetsmäklare / Nyproduktion, Kommersiellt

Kontor: Vemdalen
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Sundsvall

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.