Gabriella Fridh

Arbetar som fastighetsmäklare och varit med om de flesta situationer som uppstår inom vårt yrke och i olika marknadslägen. Jag har en bakgrund inom nationalekonomi via universitet men efter år av studier, jobb inom bank- och den statliga sektorn, sökte jag mig vidare till en profession med längre kundrelationer.

Målet

Mitt mål är att göra er så nöjda att jag blir fortsatt rekommenderad till andra som står i begrepp att sälja. Jag tror att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är en kunnig mäklare med engagemang, erfarenhet och flexibilitet, vilket även är mitt motto.

Engagemang och driv

Att vara tillgänglig, träffa kunder, samt vara behjälplig i en av livets största affärer är det jag brinner för. Mäklare ställs dagligen för utmaningar, och för mig är det viktigt att skapa förtroende och trygghet, både för säljare och köpare.

Långsiktighet

En affär är både finansiellt, men även emotionellt krävande och kräver fingertoppskänsla. När ni väljer mig så garanterar jag er ett stort engagemang, lyhördhet, flexibilitet och ser till att finnas med i varje steg av processen.

Hur kan jag hjälpa dig?

Går ni i säljtankar, är nyfiken på vad er bostad är värd, hur en förmedlingsprocess ser ut, vilka steg ni bör ta eller vad som behövs fixas inför en försäljning eller har andra frågor som rör er och eran bostad så är ni varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklararbetet kräver en kvicktänkt, omtänksam och lyhörd mäklare för att kunna leverera en god tjänst till både säljare och köpare.

Gabriella Fridh Fastighetsmäklare
Gabriella Fridh

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Gabriella har 5 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 11 omdömen

Gabriella har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 43 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering