Gabriella Fridh - mäklare i Uppsala & Knivsta

4,93793 av 5 i betyg på Reco (145 omdömen)

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i flera år och varit med om många olika situationer som kan uppstå inom vårt yrke. Förutom erfarenhet så är det även viktigt att vara anpassningsbar, i synnerhet med de senaste åren skiftande marknadslägen där det gäller att vara snabb i svängarna! Detta för att skapa de bästa förutsättningarna för er försäljning!

Bakgrund

Jag har en bakgrund med universitetsstudier inom nationalekonomi, arbetslivserfarenhet som konsult på bank, Skatteverket samt annan statliga sektor men blev mäklare för några år sedan då jag trivs med längre kundrelationer.

Målet

Mitt mål är att göra er så nöjda att jag blir fortsatt rekommenderad till andra som står i begrepp att sälja. Nyckeln till en lyckad bostadsaffär är en kunnig mäklare med engagemang, erfarenhet och flexibilitet - vilket även är mitt motto.

Engagemang och driv

Att vara tillgänglig och träffa kunder samt vara behjälplig i en av livets största affärer är det jag brinner för. Mäklare ställs dagligen för utmaningar och för mig är det viktigt att skapa förtroende och trygghet, både för säljare och köpare.

Långsiktighet

En affär är både finansiellt men även emotionellt krävande och kräver fingertoppskänsla. När ni väljer mig så garanterar jag er ett stort engagemang, lyhördhet, flexibilitet och ser till att finnas med i varje steg av processen.

Hur kan jag hjälpa dig?

Går ni i säljtankar, är nyfiken på vad er bostad är värd, hur en förmedlingsprocess ser ut, vilka steg ni bör ta eller vad som behövs fixas inför en försäljning eller har andra frågor som rör er och er bostad? Tveka inte att kontakta mig så börjar vi med ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte!

Mäklararbetet kräver en kvicktänkt, omtänksam och lyhörd mäklare för att kunna leverera en god tjänst åt både säljare och köpare

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Gabriella Fridh, mäklare i Uppsala & Knivsta
Gabriella Fridh

Fastighetsmäklare

Nöjda kunder
4,93793 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta har 4,82883 av 5 i betyg

Läs våra 2553 omdömen
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.