Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Bjuv.

Mäklarhuset Helsingborg är lokala entreprenörer och bostadsspecialister. Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till lyckade bostadsaffärer.

Vi kan Bjuv

Områdeskoll är a och o. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång, vilka skolor och restauranger som är bra, och vi träffar dagligen människor som vill flytta till Bjuv. Det gör att vi har kunskapen som krävs för att marknadsföra din bostad på rätt sätt till rätt person.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset Helsingborg är det företag som toppat Svenskt Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över, eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en nära och dedikerad service. På individnivå har vår mäklare Johan varit både den mest rekommenderade mäklaren i Helsingborgs kommun och i hela Åstorps kommun.

Vi erbjuder smartare verktyg för en lyckad bostadsaffär.

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset Smart Annonsering, som med intelligent teknik matchar dig mot rätt typ av spekulanter. Totalt sätt hjälper det våra kunder att nå ut till fler och sticka ut i bruset.

Aktuella försäljningar
Visa alla 99
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra sålda bostäder.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering