Åsa Bonnedahl - mäklare i Norrtälje

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (8 omdömen)

Jag heter Åsa Bonnedahl och är glad att få bo och arbeta i vackra Roslagen.

Energi och drivkraft

Med min energi och drivkraft får Du en mäklare som står på tå för dig då det gäller försäljning av fastigheter och fritidshus. Att sälja eller köpa hus är en av livets största affärer och då är det viktigt att allt går rätt till och att kvaliteten på försäljningsprocessen blir hög. Det är där jag kommer in som garant för en professionell förmedlingsprocess.

Gedigen bakgrund

Förutom att vara Fastighetsmäklare har jag en gedigen bakgrund som gör att jag känner mig trygg i förhandlingssituationer och affärsprocesser. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just dig och som leder dig till en trygg och professionell affär.

Kontakta mig

Välkommen att kontakta mig för en fri värdering eller helt enkelt då det är dags att sälja din fastighet. Du når mig på 070-349 48 35 eller skriv en rad till asa.bonnedahl@maklarhuset.se. Väl mött!

Kunden i fokus är mitt ledord

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Åsa Bonnedahl Fastighetsmäklare
Åsa Bonnedahl

Fastighetsmäklare / Civilekonom

Kontor: Norrtälje
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje