Din mäklare i Östergötland

Mäklarhuset ÖstergötlandAtt köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Med Mäklarhuset som din mäklare i Östergötland får du tillgång till våra lokala specialister, våra smarta tjänster och verktyg – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige. Hos våra kompetenta mäklare i Östergötland kan du känna dig trygg och säker. Vår lokalkännedom och erfarenhet gör att vi hittar rätt köpare för din bostad.

Våra fastighetsmäklare kan Östergötland

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? Våra mäklare i Östergötland har stor lokalkännedom och vi sätter dig som kund i fokus och är lyhörd för de behov och önskemål du har gällande din nya bostad. Du är varmt välkommen att vända dig till oss när du ska köpa eller sälja bostad i Lerum!

Mäklaruhset Östergötland
Mer från oss

Hitta till oss


Mäklarhuset Östergötland

Värdera, sälja eller köpa bostad i Östergötland


Med Mäklarhuset som din mäklare i Östergötland får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Östergötland i dag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Välkomna!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.