Moa Hellberg - mäklare i Helsingborg

Jag strävar alltid efter att göra varje ny affär till min bästa, och det viktigaste för mig är att både säljare och köpare är nöjda. Mitt genuina engagemang och intresse är grunden för att hjälpa er till en riktigt lyckad bostadsaffär.

2019 startade jag äntligen min resa mot att bli fastighetsmäklare och började läsa fastighetsvetenskap på Malmö Universitet. Varför jag valt att bli fastighetsmäklare är dels för att jag har ett stort intresse för bostäder, inredning och arkitektur och dels för mitt intresse för kundservice och att träffa nya människor.

Som person är jag framåt, ambitiös och pålitlig. Mina tidigare yrkesroller har lärt mig att: - Tuffa utmaningar hjälper mig att utvecklas - Hitta lösningar tillsammans med kunderna - Alltid vara påläst och ärlig leder till bäst resultat

Trots att jag fortfarande är ung har jag hunnit med att både sälja och köpa bostad. Jag älskar att ta på mig nya projekt och det kliar hela tiden i fingrarna för att ta mig an något nytt. Detta har lett till att jag i rollen som säljare och köpare varit i kontakt med ett stort antal mäklare som lärt mig hur jag vill arbeta. Genom att följa dessa mäklare har jag sett olika pusselbitar hos dem som är viktiga och som jag applicerat hos mig själv.

Varmt välkommen att slå mig en signal för ett kravlöst möte där jag gärna berättar mer om mig och tjänsten vi erbjuder!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Moa Hellberg Fastighetsmäklare
Moa Hellberg

Fastighetsmäklare

Kontor: Helsingborg
Talar: Svenska, English
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.