Tobias Backman - Mäklartrainee i Norrköping

Jag studerar idag Internationell Finans, men med mitt intresse för försäljning innehåller min utbildning även en fastighetsinriktning. Vilket leder oss till min position idag, här på Mäklarhuset. Jag har innan mina studier jobbat med försäljning för ett av världens ledande företag inom dagligvaruhandeln. Om jag inte jobbar eller pluggar, är jag helst på tennisplanen.

Mina främsta egenskaper är att jag är strukturerad och noggrann. Vilket gör att jag ger kunden en trygg och pålitlig affär. Ett ytterst professionellt kundbemötande är vad jag och vi på Mäklarhuset strävar efter. Om ni har frågor eller funderingar kring er nuvarande eller framtida bostad så ska ni inte tveka att höra av er till oss!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Tobias Backman Mäklartrainee
Tobias Backman

Mäklartrainee

Kontor:
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.