Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Gådeåby

Gådeåby är ett populärt område med mestadels villor och fritidshus. I absolut närhet till bostadsområdet finns fina strövområden i bär- och svampskog. Nära ligger också Gådeån där det finns möjligheten att fiska om man är intresserad. Gådeåby ligger 4 km ifrån centrum.

Förskola och skolor

Det är cykelavstånd till Solenskolan som är en låg- och mellanstadieskola samt till flera förskolor. Närmsta högstadieskola är Wendela Hellmanskolan och där går elever från årskurs 7 till 9. Skolan ligger på Murberget och där går cirka 500 elever. Skolan ligger ca fyrakilometer bort från Gådeå

Kommunikation

Från Gådeåby har kan du enkelt ta dig in till centrum med hjälp av bil, cykel eller promenad. Buss nr 201 trafikerar utkanten av området med regelbundna turer både mot Härnösand och Sundsvall. Till centrum är det cirka fyra kilometer.

Närområde

Sparrudden är ett naturskönt utflyktsmål i Härnösand vid Gådeån utlopp där det finns ett fågeltorn och fina möjligheter att fika/äta. Här finns också möjlighet att promenera vid vackra Gådeåån!

Aktuella försäljningar
Visa alla 61
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering