Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Svartvik

Fantastiska Svartvik med sin underbara badstrand! Här har du drömläge under sommarmånaderna med badstranden så nära det blir. Under vintermånaderna bor du mysigt i en idyll utav små hus och julkänsla.

Förskola och skolor

Inne i Härnösand finns närmast Solstrålens förskola och Solens låg och mellanstadieskola. Skolor som arbetar mycket med att få vara ute i naturen och se sig omkring med bra gångavstånd till många spännande roliga aktiviteter. Solenskolan ligger också närmast från Svartvik som är en mellanstadieskola med klasser från förskoleklass till årskurs sex.
I Härnösand finns två högstadieskolor, Hedda Vising och Wendela Hellmansskolan.

Kommunikation

Du tar dig enklast med bil till Svartvik, men under sommaren går det några bussturer om dagen för de badgäster som vill komma ut och hälsa på.

Närområde

På sommaren bor du precis vid vackra Svartviks havsbad med en magiskt vacker sandstrand med vackra klippor runt om för mysiga promenader. Du har också en vacker skogsmiljö med mysiga stigar som gör sig perfekt för ett aktivt friluftsliv.

Aktuella försäljningar
Visa alla 50
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering