Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Skedom

Skedom ligger ungefär en och en halv mil söder om Härnösand och här är man nära till naturen i både skog och sjöform!

Förskola och skolor

I Häggdånger en liten bit bort finns både förskola och byskola från förskoleklass till årskurs sex i samma byggnad, där det också finns ett fritidshem. Häggdångers byskola har ungefär fyrtio elever.

Kommunikation

Den närmsta busshållsplatsen är Häggdångers Skola som ligger lite drygt en kilometer bort. Buss nr 520 trafikerar det området med regelbundna turer. Till centrum är det cirka 1,5 mil. Det finns också en naturskön cykelväg som går över Fälleberget för den som önskar att ta sig ut med cykel. Det går också givetvis att ta sig ut med bil på ungefär

Närområde

I närheten har vi Barsviken med fantastisk utsikt, trevliga evenemang under sommaren och allt därtill! Vi har även Svenskär, Röhålsmalen och Hästviken för den som trivs nära havet. I Häggdånger en liten bit bort finns också en fantastiskt mysig alpackafarm.

Sport och fritid

I Skedom finns alla möjligheter för att ha ett rikt fritidsliv bland både skog och sjöar, här är det också ett rimligt avstånd för den som känner för havsfiske. Vid grötsjön inte långt bort finns en mycket trevlig badplats med tillhörande brygga och möjlighet att kunna grilla. I skogarna runt Häggdånger finns gott om både svamp och bär.

Aktuella försäljningar
Visa alla 58
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering