Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Näs

I vackra näs med sjöutsikt finns stora naturområden och fantastiska skogar, men samtidigt mycket nära till centrum. Som att bo på landet men i stan!

Förskola och skolor

Det finns tre olika förskolor i närheten utav Näs med några kilometers avstånd.
Närmast området finns Solenskolan med årskurser från förskoleklass till och med årskurs sex. Solenskolan är en mångkulturell skola där nästan hälften av de 380 eleverna har ett annat modersmål. Skolan har ett språkutvecklande arbetssätt och ser tvåspråkigheten som en styrka. Utomhuspedagogik är en naturlig del i den dagliga verksamheten.

Kommunikation

Till näs tar man sig med enkelhet med cykel eller bil. Annars trafikerar buss 511 och 512 området regelbundet på vardagarna.

Närområde

Bara en liten bit bort med bil finns Säbrå kyrka som över somrarna brukar ha en mycket trevlig loppis med fika under vardagarna, där hittar man också till Franzéns kulle som under försommaren strålar med liljekonvaljer. Gådeån med sin vackra natur ligger också i närheten med mysiga promenadstråk och möjlighet att stanna och fika.

Aktuella försäljningar
Visa alla 50
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering