Calle Thiderman - Mäklartrainee i Norrköping

Jag studerar idag till fastighetsmäklare. Oavsett om det handlar om mitt privatliv eller i mitt yrke så strävar jag alltid efter att göra mitt bästa i varje situation. Jag har alltid brunnit för sociala kontakter och att kombinera det med att få förmedla människors kanske största affär i livet gjorde att mäklaryrket var ett självklart val för mig.

För mig är det viktigt att du känner dig prioriterad och att mitt engagemang är tydligt under hela processen. Jag tror på en öppen dialog där man genom en tydlig struktur kan få fram bästa möjliga resultat.

Utöver min roll här på Mäklarhuset och mina studier spenderar jag gärna mycket tid med att spela padel och att vara på golfbanan. Jag har sedan tidigare även en utbildning inom finans och försäkring. Varmt välkommen att höra av dig!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Calle Thiderman Mäklartrainee
Calle Thiderman

Mäklartrainee

Kontor: Norrköping
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping