Malin Kårlin - mäklare i Norrtälje

Jag heter Malin och är född och uppvuxen i Eskilstuna men bor sedan 2007 i denna underbara skärgårdsstad. Jag trivs mycket bra i vår fina stad, här finns allt man kan önska och det är med stor glädje jag ser staden utvecklas.

En intressant och givande bransch

Efter studier i företagsekonomi både i Sverige och utomlands arbetade jag med försäljning. Jag kände dock att jag ville ta det ett steg längre och arbeta med en av de största affärer många gör i livet - att köpa och sälja bostad! Jag vidareutbildade mig till fastighetsmäklare och under ett antal år arbetade jag med förmedling av både villor, fritidshus, bostadsrätter.

Välkommen in till oss!

Idag har jag väldigt varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge våra duktiga mäklare stöd i sitt arbete. Jag trivs i mötet med köpare och säljare och vår service ska vara den bästa. Varmt välkommen till oss på Mäklarhuset Norrtälje!

För mig är engagemang a och o.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Malin Kårlin, koordinator i Norrtälje
Malin Kårlin

Koordinator / Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor: Norrtälje
Talar: Svenska, English
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.