Malin Kårlin

Jag heter Malin och är född och uppvuxen i Eskilstuna men bor sedan 2007 i denna underbara skärgårdsstad tillsammans med min man och våra två barn. Att få leva och arbeta i Norrtälje ser jag som en ära, här finns allt man kan önska och det är med stor glädje jag ser staden utvecklas.

En intressant och givande bransch

Efter examen i företagsekonomi på Linnéuniversitetet i Kalmar och Sup Europé i Caen arbetade jag med fokus på försäljning. Jag kände dock att jag ville ta det ett steg längre och arbeta med en av de största affärer många gör i livet - att köpa och sälja bostad! Jag vidareutbildade mig till fastighetsmäklare och under ett antal år arbetade jag med förmedling.

Välkommen in till oss!

I min nuvarande roll är det mig ni möter när ni kliver in på kontoret. Idag drivs jag av att ge våra kunder service och skapa en trivsam stämning på kontoret. Mina arbetsuppgifter är många och varierande och alla dagar ser olika ut, något jag trivs mycket bra med! Jag finns till hands både för er kunder och alla våra duktiga medarbetare. Varmt välkommen in och säg hej!

För mig är engagemang a och o.

Malin Kårlin Fastighetsmäklarassistent
Malin Kårlin

Fastighetsmäklarassistent / Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering