Robert Willman Borvik - Konsult i Norrköping

Med en bakgrund som hockeyspelare på hög nivå har hårt och strukturerat arbete varit en del av min vardag under flera år. När det var dags att ta klivet bort från idrotten var vägen vidare redan bestämt.

Bakgrund

Jag är född och uppvuxen i Lillehammer i Norge och med en utbildning som fastighetsmäklare både i Norge och Sverige har jag skaffat mig god erfarenhet om hur det är att jobba i olika marknader och framförallt i två olika länder. Här får du en mäklare som sätter en tydlig strategi redan ifrån första mötet.

Mer om mig

Med ett enormt driv och känsla för detaljer lämnas inget åt slumpen i en affär. Mitt personliga mål med varje affär är att leverera högsta möjliga kvalité i alla delarna av processen. Välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Robert Willman Borvik, konsult i Norrköping
Robert Willman Borvik

Konsult

Kontor:
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.