Linnea Bäck - mäklare i Norrtälje

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (10 omdömen)

Mitt namn är Linnea och jag är fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Norrtälje. Med ett engagemang, en stark drivkraft och förståelse för de olika livssituationer du kan vara i, är min målsättning att alltid överträffa dina förväntningar under hela processen. Låt oss tillsammans ta reda på hur enkelt det faktiskt är att byta bostad.

Tillgänglighet

Jag vill inte vara en mäklare i mängden, utan den som gör det där lilla extra, det som krävs för att alla parter ska känna trygghet och vägledning genom hela affären. Jag uppskattar att varje dag inte är den andra lik och att hjälpa människor i jakten på nästa stora steg. Det är för mig inte ett yrke, utan en livsstil jag brinner för.

För mig är det viktigt att du känner dig trygg hela vägen.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje