Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Att bo i Härnösand

Vi på Mäklarhuset i Härnösand är stolta över vår stad och vi är tacksamma över att få arbeta här. Härnösand är i vårt tycke en av Sveriges bästa kommuner. Här finns närhet till allt som ger livskvalitet. En välbevarad stadskärna med små mysiga caféer, fina badstränder, slalombacke, hav och natur.

Vi människor är olika och vill leva våra liv på olika sätt. i Härnösand har du stora möjligheter att hitta ditt sätt. Du kan bo i stadskärnan, i lugna stadsnära bostadsområden eller på en levande landsbygd.

Avstånden är aldrig långa och närheten gör livet enkelt. Du slipper ägna tid åt oändliga resor och kan göra det du gillar i stället; träna umgås med familjen, ta del av det kulturella utbudet eller något annat. I Härnösand finns aktiviteter och evenemang för de flesta smaker.

Det är inte bara nära till skolor, jobb och fritidsaktiviteter, du har också naturen in på knuten. Härnösand är en del av Höga Kusten och ger dig storslagna naturupplevelser under fyra tydliga årstider.

Det lilla formatet ger även en närhet mellan människor. Här finns goda chanser till fin gemenskap genom hela livet och en trygg uppväxtmiljö för barn och ungdomar.
Hur du än vill leva är chansen stor att Härnösand är rätt plats för dig!

Välkommen till din lokala mäklare på Härnösand.

Härnösand

Storgatan 16, 871 31 Härnösand

Måndag - Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Vi träffar dig gärna på andra tider efter överenskommelse.

Aktuella försäljningar
Visa alla 74
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering