Malin Millberg - mäklare i Borås

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (30 omdömen)

Att köpa och sälja bostad är en av de största affärerna man gör i livet och i min roll som fastighetsmäklare ligger mitt största fokus på nöjda kunder! Det som utmärker mig som mäklare är att jag har ett stort personligt engagemang i varje affär och viktiga ledord för mig är tillgänglighet, trygghet och att vara lyhörd. Viktigt för mig att du som kund känner dig sedd och att vi tillsammans jobbar som ett team för att få bäst betalt för din bostad! Jag har jobbat i branschen sedan 2013 och började min mäklarkarriär i Göteborg efter att ha studerat till fastighetsmäklare och nationalekonom. Nu är jag tillbaka på hemmaplan i Borås där jag är född och uppväxt. En ledig dag spenderar jag gärna med ett träningspass på gymmet, ute i naturen och fastnar lätt i köket bland grytor och kastruller för att sedan bjuda in vänner och familj på middag. Jag älskar även att resa och upptäcka nya platser, såväl inom som utanför Sveriges gränser.

Helhjärtat engagemang genom hela din bostadsaffär!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Borås